Veel subsidiemogelijkheden voor Research & Development projecten

26-02-2015
21:00 — 21:45
Europa Café

Successen in Oost-Nederland dichterbij dan je denkt!

Meet en greet in het Europa Café met deskundigen op het gebied van diverse Eurpese regelingen (EFRO, INTERREG Deutschland-Nederland, Horinzon 2020, POP). Ook zijn er interviews met ondernemers die positieve ervaringen hebben met de voorlopers van deze regelingen. Bekijk diverse filmpjes over verschillende projecten in Oost-Nederland die nu lopen of recent zijn afgerond. En natuurlijk een Pubquiz.

Kom daarom naar het Europa Café voor inspiratie over subsidiemogelijkheden, om te netwerken met andere Gelderse en Overijsselse ondernemers en ontmoet subsidieverstrekkers zoals Oost NV, POP, Interreg en EFRO. Bovendien veel gezelligheid!

nachtge